Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kompanitë e tekstilit, Arta Tex, Fashion Network dhe Soxey, shprehën gatishmërinë për të veshur ekipin olimpik

29.06.2017 17:17:25

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z.Besim Hasani, bashkë me zyrtaren e KOK-ut, znj.Rejhan Halili, kanë vizituar kompanitë e tekstilit, Arta Tex dhe Fashion Network. Të dy këto kompani, bashkë me Kompaninë Soxey, kanë shprehur gatishmërinë për të ndihmuar me veshje ekipin olimpik, të cilët do të përfaqësojnë Kosovën në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet prej 23-30 korrik në Hungari.

Palët u dakorduan që ky hap të jetë vetëm fillimi i bashkëpunimit mes Komitetit Olimpik të Kosovës dhe kompanive në fjalë.

KOK i është mirënjohës Shoqatës së Kosovës për Marketing të Veshëmbathjeve (KAMA), dhe drejtoreshës ekzekutive të kësaj kompanie, Nora Zhilivoda, si dhe Kompanisë Soxey.

Kosova në Gyor përfaqësohet me 14 sportistë, të katër sporteve të ndryshme.  

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0