Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK-u aplikon në SO të KON-it në kursin për trajnerë të pingpongut

30.06.2017 14:31:45

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë kursin teknik për nivelin e dytë për trajnerët e Federatës së Pingpongut të Kosovës.

Me këtë rast, KOK-u ka aplikuar në Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, të cilët njëherit e mbështesin organizimin e kursit.

Për të vijuar kursin, Federata e Pingpongut e Kosovës ka përzgjedhur 29 trajnerë, prej tyre pesë femra.SO i KON-it, do të dërgojë edhe një ekspert të jashtëm për të ligjëruar.
Kursi do të mbahet në Prishtinë, kurse data varet nga përgjigjja që KOK do të marrë nga SO i KON.
Interesim për vijimin e këtij kursi, kanë shprehur edhe federatat tjera olimpike.
Kujtojmë që, vitin e kaluar, KOK-u, ka organizuar gjashtë kurse të tilla për federatat e boksit, basketbollit, xhudos, gjimnastikës, pentatlonit modern dhe mundjes.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0