Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Mysafirë nga Turqia vizitojnë KOK-un

30.06.2017 16:21:38

Një delegacion prej 30 anëtarësh nga Turqia, por me prejardhje nga Kosova, prej disa ditësh po e vizitojnë vendin tonë.
Me këtë rast, disa prej tyre, të premten kanë vizituar Komitetin Olimpik të Kosovës, ku u pritën ngrohtësisht nga presidenti, z.Besim Hasani.
Qamil Bytyqi, ushtrues detyre i Qendrës Kulturore të Kosovës në Turqi, së bashku me Melih Bozaxhiun, student, u shprehën mirënjohës për pritjen që ju bë në KOK.
Në takim ishin edhe legjendat e boksit dhe basketbollit tonë: z.Mehmet Bogujevci dhe z.Ferid Zekolli.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0