Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Notarët fillojnë të parët garat për Kosovën

23.07.2017 12:05:48

Notarët Dren Ukimeraj dhe Dion Kadriu, do të fillojnë të parët garat për ekipin olimpik të Kosovës në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.
Festivali hapet sonte me ceremoninë solemne, kurse garat nisin nesër (e hënë).
Ukimeraj dhe Kadriu do të garojnë prej orës 9:00, në disiplinën e njëjtë, 200 m krol.
Gjatë ditës do të garojnë edhe notarët tjerë, Ardit Hysejni (100 m shpinë dhe 50 m krol) si dhe Muhamed Rushiti (50 m krol).
Të hënën garat i nisin edhe tenistët: Blearta Ukëhaxhaj dhe Diell Mehmedi.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018