Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Notarët, të fundit edhe në disiplinat 50 m dhe 400 m stil i lirë

25.07.2017 13:40:30

Notarët kanë vazhduar garat edhe në ditën e dytë të Festivalit Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”.
Edhe këtë herë u pa dallimi i madh me notarët e shteteve tjera evropiane.
Dion Kadriu në disiplinën 400 metra stil i lirë, doli i fundit me kohën 4:36:29 sekonda.
Më pas garuan, Ardit Hysejni dhe Muhamed Rushiti, që në garën e 50 metrave stil i lirë përfunduan të fundit.
Arditi dha shpresa për të ardhmen, pasi dallimi me notarët tjerë nuk ishte i madh. Ai përfundoi me kohën 27.06 sekonda, kurse Muhamedi pati 31.13 sekonda.
Notarët do të vazhdojnë garat edhe në dy ditët e ardhshme, por në disiplina tjera.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0