Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Atletja Valentina Kelmendi eliminohet nga gara e 800 metrave

25.07.2017 19:51:38

E para që garoi në atletikë nga ekipi olimpik i Kosovës ishte Valentina Kelmendi.

Atletja jonë garoi në 800 metra vrapim, duke u eliminuar që në fazën kualifikuese.

Ajo doli e fundit me kohën 2:30:47 sekonda, duke mos arritur rezultatin më të mirë të saj, 2:23 sekonda.

Valentina arsyetoi paraqitjen jo të mirë me erën që mbretëroi në stadium.

Në ditët e ardhshme nga atletika garojnë edhe Gentiana Peci e Arian Smajli në 3 000 metra dhe Alaudin Suma në hedhje të diskut dhe hedhje të gjylës.
Peci garon nesër (e mërkurë) nga ora 17:35.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0