Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Atletja, Gentiana Peci, doli e parafundit në garën e 3 000 metrave në EYOF “Gyor 2017”

26.07.2017 21:24:18

Gentiana Peci ishte e vetmja nga sporti i atletikës që garoi të mërkurën, në kuadër të Festivalit Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari.
Ajo zuri vendin e parafundit në garën e 3 000 metrave, duke përfunduar me kohën 11:14.91 sekonda.
Garuesja jonë nuk arriti të jap më të mirën e saj.
“Nuk jam e kënaqur me paraqitjen. Ndoshta kam mundur të japë më shumë, po ashtu konkurrenca ishte e lartë. Mua më mbetet të punojë shumë për ta përmirësuar kohën”, deklaroi Peci.
Në dy ditët e ardhshme nga atletika do të garojnë, Alaudin Suma, në hedhje të diskut dhe hedhje të gjylës, si dhe Arian Smajli në 3 000 metra vrapim.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0