Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Atletët, Alaudin Suma dhe Arjan Smajli, përfunduan garën në hedhje të gjylës dhe 3000 m

27.07.2017 19:14:21

Atletët, Alaudin Suma dhe Arjan Smajli, përfunduan garat në hedhje të gjylës dhe vrapim 3000 metra, në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari.Suma dha maksimumin, duke hedhur gjylën në largësi 13.51 metra, po kjo nuk mjaftoi që ai t’i shmanget vendit të fundit.
Në dy ditët e fundit të EYOF-it, Alaudini do të garojë edhe në hedhjen e diskut.
Në finalen e 3000 metrave, Arjan Smajli, doli i fundit, me kohën 9.38 sekonda.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0