Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Notari, Dion Kadriu, theu rekordin e Kosovës në 200 m shpinë

28.07.2017 17:34:47

Notari Dion Kadriu ka arritur rezultat të mirë në nivel tëKosovës në garën e 200 metrave shpinë, në kuadër të Festivalit OlimpikEvropian për tër rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari.
Dioni theu rekordin e Kosovës, të cilin e mbante vetë.
Ai pati kohën 2:25.59 sekonda, dy sekonda më herët se sa rekordi, të cilin e mbante vet, me kohë 2:27.64.

“Edhe pse nuk pata paraqitje të mira në garat e para, tek tani ndikuan ushtrimet që i kam bërë më herët dhe jam i lumtur për këtë rezultat”, u shpreh Kadriu.

Sa i përket rezultatit të garës, ai nuk arriti të kalojë tutje, duke përfunduar në vendin e fundit.
Me Dion Kadriun, përfunduan edhe garat e notit në EYOF “Gyor 2017”.

 

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0