Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Drejtuesit e KOK-ut ndanë medalje edhe në ditën e fundit të garave

29.07.2017 19:27:03

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti z.Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, z.Shasivar Haxhijaj, kanë ndarë medalje edhe në ditën e fundit të garave të Festivalit Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që po mbahet në Hungari.
Komiteti Olimpik Evropian (KOE) nderoi të dy për të bërë ndarjen e medaljeve në tri disiplina.
z.Hasani ndau medaljet në gjimnastikë artistike, kurse z.Haxhijaj në 800 metra meshkujt dhe 800 metra femrat.
Kujtojmë që numri një i KOK-ut ndau edhe një ditë më parë medaljet në dy disiplina të ndryshme të mbretëreshës së sporteve, atletikës.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0