Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK-u fiton grant në vlerë 60 mijë dollarë për Federatën e Hendbollit

03.08.2017 13:44:27

Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar ka aprovuar projektin e Komitetit Olimpik të Kosovës për grantin ekipor (Team Support Grant) të ciklit olimpik 2017-2020.
Projekti është aprovuar për shumën 60 mijë dollarë, të cilat parashihen t’i ndahen njërës nga federatat ekipore në Kosovë.
Bordi Ekzekutiv i KOK-ut ka vendosur që këtë grant t’ia ndajë Federatës së Hendbollit të Kosovës për Përfaqësuesen seniore të femrave, të cilat shkruan historinë, duke zënë vendin e parë në grupin parakualifikues për EURO 2018. Ato mposhtën Izraelin dhe Gjeorgjinë, në ndeshjet e luajtura në Prishtinë.
Kujtojmë që vitin e kaluar, këtë grant e kishte fituar Federata e Basketbollit e Kosovës në vlerë 25 mijë dollarë, vetëm për vitin 2016.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0