Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Një delegacion nga Gjeneva vizitoi Komitetin Olimpik të Kosovës

04.08.2017 16:30:10

Një delegacion nga Zvicra me në krye z.Eric Leyvraz, kryetar i Dhomës së Lartë të Parlamentit të Gjenevës, ka vizituar të premten Komitetin Olimpik të Kosovës.
Ata u pritën ngrohtësisht nga presidenti, z.Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, z.Shasivar Haxhijaj.
Pjesë e ekspeditës nga Gjeneva ishte edhe z.Tahir Shabani, president i Shoqatës së Miqësisë Franko-Shqiptare.
Të dy palët biseduan për mundesinë e bashkëpunimit në të ardhmen.
Në fund të pritjes, u shkëmbyen dhurata simbolike.
Delegacioni prej disa ditësh është duke vizituar vendin tonë.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0