Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Nesër fillon trajnimi për trajnerët e Federatës së Çiklizmit të Kosovës

09.10.2017 14:43:08

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë trajnimin e katërt për trajnerë brenda dy muajëve.
Këtë herë trajnimi do të mbahet për Federatën e Çiklizmit të Kosovës. Trajnimi organizohet në Hotel Sirius në Prishtinë dhe fillon nesër (e martë) në ora 9:00, kurse zgjatë deri më 14 tetor 2017.
Ligjërues do të jetë eksperti ndërkombëtar nga Spanja, Alejandro Gonzalez-Tablas.
Në kuadër të ciklit olimpik 2017 – 2020 të KOK-ut, deri më tani janë mbajtur trajnimet për trajnerë të Federatës së Volejbollit të Kosovës, të boksit dhe të xhudos, trajnime këto të mbështetura nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar. Nga xhudoja të shtunën u çertifikuan 23 trajnerë.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0