Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në Forumin e KO të Evropës Qendrore dhe Juglindore

17.10.2017 11:24:09

Komiteti Olimpik i Kosovës ishte pjesë e Forumit tëKomiteteve Olimpike të Evropës Qendrore dhe Juglindore, që u mbajt në Shamorin(17 km larg Bratislavës) të Sllovakisë.

KOK-un e përfaqësuan presidenti z.Besim Hasani dhe sekretarii përgjithshëm z.Shasivar Haxhijaj.

Në takimin që filloi të hënën dhe u mbyll të martën, udiskutua për Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018, që mbahen në shkurt tëvitit të ardhshëm, për Asamblenë Gjenerale të Komitetit Olimpik Evropian (EOC),që mbahet më 24 dhe 25 nëntor në Zagreb dhe për Forumin e Komisionit tëSportistëve të EOC-ut që fillon nesër (18 tetor) në Monako.

Po ashtu u bisedua edhe për Asamblenë e XXII-të Gjenerale tëANOC-ut, që mbahet prej 1-4 nëntor në Pragë të Republikës së Çekisë.

Në Forum morën pjesë drejtuesit më të lartë të KomiteteveOlimpike të të gjitha shteteve të Evropës Qendrore dhe Juglindore.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0