Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Lum Zhaveli po e përfaqëson KOK-un në Forumin e Sportistëve të Evropës dhe Asamblenë Gjenerale

19.10.2017 15:33:39

Notari ynë Lum Zhaveli po e përfaqëson Komitetin Olimpik të Kosovës në Forumin e 9-të të Sportistëve dhe Asamblenë e 5-të Gjenerale të Sportistëve, që po mbahet në Monako.
Komiteti Olimpik i Kosovës, ka Komisionin e Sportistëve, kryetar i të cilit është kampionia jonë olimpike, xhudistja Majlinda Kelmendi.
Zhaveli është përkrahë rreth 100 sportistëve dhe delegatëve nga 39 Komitete Olimpike të Evropës.
Ai para nisjes është shprehur i nderuar që i është ofruar mundësia për të përfaqësuar KOK-un dhe sportistët e Kosovës në një ngjarje të tillë. 27-vjeçari ishte pjesë e ekipit olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike Rio 2016.
Pjesë e Forumit dhe Asamblesë Gjenerale janë edhe presidenti i Komitetit Olimpik Evropian (EOC) Janez Kocijançiç dhe sekretari general, Raffaele Pagnozzi.
Pika kryesore e asamblesë është zgjedhja e Komisionit të ri të sportistëve për periudhën 2017-2021.


 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0