Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kerkese per ofert

21.08.2017 08:36:00

Ju njoftoj qe Komiteti Olimpik i Kosoves i nevojitet materiali propagandistik i listuar me posht.

I ftojm te gjitha nderrmarrjet te cilat deshirojn te paraqesin oferten per kerkesen e meposhtme ato ti paraqesin ofertat e tyre ne KOK:

Nr

Pershkrimi

Sasia

1

Print i gotave

100

2

Notesa me print te logos se KOK me argjend dhe kimik shnider me print

200

3

Primtimi i follderave kollor a4, 300gr

200

4

Printimi i flamujve te matalit per tavolina

100

5

Printimi i keseve te letres a4, 300gr

200

 

Data e shpalljes se kerkese eshte 21.08.2017

Data e fundit per pranimin e ofertave eshte 25.08.2017

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0