Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Nesër fillon kursi për trajnimin e trajnerëve të Pingpongut, niveli 2

31.10.2017 11:51:21

Federata e Pingpongut të Kosovës do të vijojë nivelin e dytë për trajnimin e trajnerëve, që organizohet nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.
Ligjërues do të jetë eksperti ndërkombëtar nga Federata Ndërkombëtare e Pingpongut (ITF) amerikani, Christian Lillieroos.
Trajnimi fillon nesër (e mërkurë) dhe zgjatë deri më 8 nëntor 2017, derisa mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë.
Ky është trajnimi i pestë për trajnerë, kurse deri në fund të vitit do të organizohen gjithësej 11 trajnime.
KOK, bazuar në ciklin olimpik 2017 – 2020, mbështetë ngritjen e kapaciteteve të administratorëve të sportit dhe trajnerëve. Pikërisht Federata e Pingpongut të Kosovës vijoi me sukses edhe kursin bazik për administratorë të sportit.
 
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018