Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Drejtuesit e KOK-ut po marrin pjesë në Asamblenë e XXII-të Gjenerale të ANOC-ut

02.11.2017 11:46:23

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidentiz.Besim Hasani dhe sekretari gjeneral z.Shasivar Haxhijaj, po marrin pjesë nëAsamblenë e XXII-të Gjenerale të Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC), që pombahet në Pragë të Republikës së Çekisë.

Z.Hasani dhe Z.Haxhijaj janë përkrahë të gjithë zyrtarëvetë lartë të Komiteteve Olimpike Kombëtare.

Komiteti Olimpik i Kosovës është anëtari i 205-të me të drejta të plota i ANOC-ut, i pranuar në Asamblenë Gjenerale të mbajtur në Washington,më 30 tetor 2015.

Hapjen e Asamblesë që ka filluar sot e ka bërë presidentii ANOC-ut, z.Sheikh Ahmad Al-Fahad Al-Sabah, kurse presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, z.Thomas Bach, kishte diskutimin kyq, duke adresuar sfidat dhe të arriturat e KON-it.

Presidenti KOK-ut, z.Hasani dhe sekretari gjeneral,z.Haxhijaj, pritet të takohen edhe me presidentin e KON-it, z.Bach.

Asambleja do të mbyllet të shtunën (4 nëntor 2017).

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0