Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani, priti ekspertin e atletikës, Bostjan Bradesko

16.11.2017 18:14:36

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani, ka pritur të enjten ekspertin e atletikës nga IAAF, z. Bostjan Bradesko, i cili shoqërohej nga sekretari i Federatës Atletike të Kosovës, z. Abdurrahman Shkodra dhe zyrtarin e kësaj federate, z. Fatlum Grajçevci.
z. Bradesko, për 12 ditë ligjëroi në kursin për trajnimin e trajnerëve të atletikës, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës. Kursi përfundoi të mërkurën me çertifikimin e 23 trajnerëve.
Z.Hasani falënderoi z. Bradesko, duke e vlerësuar lartë rolin krucial që luajnë trajnerët për ngritjen e performancës së sportistëve, si dhe nevojën e ngritjes së njohurive dhe performancës së trajnerëve për të përmbushur kërkesat në rritje të sportistëve për trajnime cilësore dhe bashkëkohore.
Z.Bradesko u shpreh mirënjohës për pritjen, derisa tregoi përvojat e sistemit të sportit slloven dhe mbështetjen që sportistët e ndryshëm marrin nga komunat dhe qeveria, për çka z. Hasani tha se është ithtar i sistemit slloven të aplikuar në sport prej dekadash.
Në fund, z. Hasani në shenjë mirënjohje për kontributin e tij, i dhuroi z. Bradesko, librin “Debutimi i Artë”, kushtuar medaljes së parë olimpike të Majlinda Kelmendit.
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0