Media sponsor

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK-u nesër organizon konferencën: “Barazia gjinore dhe diversiteti”

20.11.2017 15:58:03

:Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Komisionin “Femra dhe Sporti”, nesër (21 nëntor 2017) do të organizojë Konferencën “Barazia gjinore dhe diversiteti”, e cila do të mbahet në Hotel Sirius. Në konferencë pritet të marrin pjesë paneliste të fushës së sportit, politikës, kulturës dhe rinisë në Kosovë.
Konferenca ka për qëllim të identifikojë barazinë gjinore ndërmjet burrave e djemve dhe grave e vajzave, të përfshira në sport nëpërmjet klubeve, federatave, KOK-ut dhe institucioneve tjera sportive dhe edukativo-arsimore.
Kjo është konferenca e dytë e llojit të tillë e organizuar nga Komisioni “Femra dhe Sporti”.
Konferenca fillon në ora 11:00.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0
Rezultatet e Ekipit Olimpik të Kosovës në Lojërat Olimpike për të rinj, Buenos Aires 2018