Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Thomas Bach, zgjidhet Presidenti i IOC

17.09.2013 14:08:03

Thomas Bach Presidenti i ri i Komitetit Olimpik Nderkombetar (IOC). Ai u zgjodh sot mbas nje votimi te anetareve te IOC ne Sesionin e 125 i cili u zhvillua

ne Buenos Aires, Argjentine. Ne gare ishin 6 kandidate per postin e Presidentit te IOC.
Per me shume ndiqni:

www.olympic.org/news/thomas-bach-elected-new-ioc-president/208945

Gjithashtu gjate Sesionit te 125 te IOC, anetaret e IOC moren nje sere vendimesh te rendesishme si:
•    Percaktimin e qytetit qe do te prese Lojrat Olimpike 2020 te cilen e fitoi Tokjo
•    Percaktimin e futjes sportit kandidat ne Programin Olimpik 2020 dhe 2024, te cilen e fitoi sporti i Mundjes.
•    Zgjedhja e Presidentit te IOC
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0