Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani priti nënpresidentin e WOA-s, Alper Kasapoglu

04.12.2017 18:00:09

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani, ka pritur ngrohtësisht nënpresidentin e Asociacionit të Olimpistëve Botëror (World Olympians Association), z. Alper Kasapoglu. Z. Kasapoglu shoqërohej nga kryetari i Federatës së Çiklizmit të Kosovës, z. Avni Nuha, njëherit anëtar i Bordit Ekzekutiv të KOK-ut.
Asociacioni i Olimpistëve Botëror së bashku me Komitetin Olimpik Ndërkombëtar, kanë lansuar së fundi programin OLY, me qëllim të mbështetjes së olimpistëve pas përfundimit të karrierës s tyre.
Me këtë rast, z. Kasapoglu dhe z. Hasani u pajtuan që të inkurajohen edhe olimpistët e Kosovës, që kanë marrë pjesë në Olimpiadat e mëhershme, por edhe në RIO 2016, që të regjistrohen në programin OLY.
Po ashtu, sportistët tanë do ta kenë mbështetjen e z. Kasapoglu për anëtarësim në këtë program.
Progami ka të bëjë me sfidat me të cilat ballafaqohen shumë olimpistë, pas përfundimit të karrierës së tyre.
Në fund, z. Hasani i dhuroi librin fotoreportazh “Debutimi i Artë”, kushtuar medaljes së artë olimpike të Majlinda Kelmendit.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0