Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Kërkesë për ofertë

22.11.2017 08:44:00

Ju njoftoj që Komiteti Olimpik i Kosovës organizon:

Gala Mbrëmja për tre-vjetorin e pranimit të KOK-ut në KON si dhe 25-vjetorin e themelimit të KOK-ut, e cila do të organizohet me datën 11.12.2017 në Prishtinë.

Me qëllim të organizimit më të mirë të ketij aktiviteti KOK ju drejtohet me këtë kërkesë për ofertë.

I ftojm të gjitha kompanitë të cilat deshirojn të paraqesin ofertën për kërkesën e meposhtme:

Nr

Pershkrimi

Sasia

1

Zhvillimi i konceptit kreativ dhe pershtatja e dizajnit për të gjitha elementet për event

1

2

Baneri qendror ne sall me korniz, 28m x 3m

1

3

5 panele nga forexi 10mm 3 x 2m

5

4

Kendi per foto perfshire tepison dhe ndriqim

1

5

Mbulesa ballore per Bine

1

6

Banera vertika ne hyrje 2 cope 5.4 x 1.5

2

7

Tepison per bine 6x8 dhe 8x4x2

1

8

Bine e rrumbullaket me diameter 3m e brenduar

1

9

Foltore

2

10

Promotera (hosttes)

6

11

Bina me gjëresi 14m, thellësi 6m, lartësi 0.6m

1

12

LED, 5m x 3m - Video Spliter DVI - DVI Spliter - SET

2

13

Zerimi, JBL - Mixer Digital 24 ch - Monitor - Wireless Mic - SET

1

14

Ndriqim - Moving Head - LED Par - Power BOX - SET

1

 

 

Data e shpalljes së kërkese është: 22 nentor 2017

Data e fundit për pranimin e ofertave është: 29 nentor 2017

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0