Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK-u dhe SHGSK organizojnë konferencën: “Sporti dhe Gazetaria Sportive”

14.12.2017 18:21:03

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. BesimHasani, ka pritur në një takim drejtuesit e Shoqatës së Gazetarëve Sportivë tëKosovës (SHGSK), kryetarin z. Arlind Grantolli dhe anëtaren e Bordit, znj.Genta Cana.

Presidenti z. Hasani falënderoi z. Grantolli përkontributin që po e jep SHGSK-ja dhe gazetaria sportive në promovimin e sportitnë përgjithësi në Kosovë, derisa bashkarisht u pajtuan që ky bashkëpunim tëfuqizohet  edhe më shumë.

Në lidhje me këtë, KOK-u në bashkëpunim me SHGSK-në, upajtuan që të organizohet një konferencë e përbashkët me temën: “Sporti dheGazetaria Sportive në Kosovë”.

Kjo do të jetë hera e parë që organizohet një tryezë etillë, ku zyrtarët e organizatave sportive në Kosovë, do të mund tëbashkëbisedojnë me gazetarët sportivë, për sfidat e ndryshme në relacionin:“Sporti dhe Gazetaria Sportive”.

Tryeza pritet të mbahet në fund të muajit dhjetor, ku tënjëjtën ditë, Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë edhe një koktej tëpërbashkët.

Detajet tjera për datën, vendin e mbajtjes, temat që dotë diskutohen dhe panelistët, do të definohen në ditët në vijim.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0