Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Të premten fillon kursi për trajnimin e trajnerëve të taekwondosë

17.01.2018 16:10:35

Komiteti Olimpik i Kosovës do të vazhdojë me organizimin e kurseve për trajnimin e trajnerëve edhe në vitin 2018.
Të premten (janar) do të fillojë trajnimi i nëntë, që këtë herë mbahet për Federatën e Taekwondosë së Kosovës, e cila vijon nivelin e parë.
Ligjërues është eksperti ndërkombëtar i Federatës Botërore të Taekwondosë, Sunjang Lee.
Kursi organizohet në Hotel Sirius në Prishtinë (pjesa teorike) dhe zgjatë deri më 22 janar.
KOK, bazuar në planin strategjik 2017 – 2020, mbështet ngritjen e kapaciteteve të trajnerëve, ku falë mbështetjes që ka marrë nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, do të organizojë 11 kurse për trajnimin e trajnerëve.


 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0