Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Pritje ne KOK per Kickbokseret e Kosoves

29.10.2013 17:54:27

"Puna juaj sistematike nen përkujdesjen e trajnerëve te kalibrit botëror, tradita e sukseseve te kolegeve te vjetër, anetrsimi ne Federatën përkatëse botërore te kickboksit WKA, dhe mbështetja institucionale hapen rrugën tuaj te sukseseve e ju ngritët imazhin tuaj dhe te shtetit. për këtë ju përgëzoj te gjithëve nga zemra!
Kickbokseret nga ana tjetër premtuan rezultate ne vijim dhe kërkuan te drejtën për trajtim adekuat nga institucionet sportive shtetërore!

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0