Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Pritja e boksierëve

29.10.2013 17:57:04

kryetar te shoqëruar nga Mehmet Bogujevci, sekretar i përgjithshëm dhe me delegacionin qe mori pjese ne Almaty ku u mbajt Kampionatin Botëror ne boks për senior \"Almaty 2013\" ne përbërje Liridon Zeqiri, Ardian Gashi, Armend Xhoxhaj dhe Latif Demollin, refer ndërkombëtar!
\"Me paraqitjen tuaj te shkëlqyer ne Almaty ju nderuar veten, familjet tuaja, boksin dhe Lëvizjen Olimpike ne Kosovë. Uroj te keni reflektuar nga kjo përvoje dhe kualifikimi per LO Rio 2016 te jete një Cak i juaji dhe tere familjes se Boksit për ta aspiruar dhe për ta arritur!\"
Nga ana tjetër Zeqiri, Gashi dhe Xhoxhaj premtuan se do ta japin me te mirën nga vetja për arritje te rezultateve sa me te mira ne Kampionate Evropiane, Botërore dhe ne LO.
Presidenti i KOK premtoj se te gjithë sportistet elitar do te kenë mbështetje institucionale gjitheperfshirese dhe se përkujdesja do te shtohet nga viti ne vit!
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0