Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ekipi olimpik i Kosovës arrin në PyeongChang të Koresë së Jugut

06.02.2018 18:38:01

Pas rreth 20 orësh udhëtim, ekipi olimpik i Kosovës kaarritur në Fshatin Olimpik në PyeongChang të Koresë së Jugut.

Udhëtimi u bë nga Prishtina për në Stamboll, nga Stambollipër në Seoul dhe nga Seouli në PyeongChang.

Ekipi olimpik përbëhet nga skitari Albin Tahiri, trajneri itij, Agim Pupovci, shefi i misionit, Bujar Turjaka dhe zyrtari për media,Kushtrim Krasniqi.

Tahiri është skitari i vetëm që ka siguruar normën olimpike.Ai ka fituar normën në pesë disiplina të skijimit alpik.

 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0