Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Nenshktruhet protokoll marreveshje bashkepunimi midis KOKSH dhe KOK

31.10.2013 09:26:13

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar dhe Komiteti Olimpik i Kosoves nenshkruan sot ne daten 30 Tetor ne Prishtine Protokoll Marreveshje Bashkepunimi. Te perfaqesuar ndermjet Presidenteve respektive z. Viron Bezhani dhe z. Besim Hasani, marreveshja u nenshkrua ne prani medias, te perfaqesuesve te KOKSH, KOK, perfaqesuesve te Drejtorise se Sporteve te Ministrise se Kultures Rinise dhe Sporteve te Kosoves, Federatave sportive te Kosoves dhe Komitetit Paralimpik te Kosoves.
Qellimi i kesaj Protokoll Marreveshje bashkepunimi eshte ne kuader te intensifikimit te bashkepunimit midis Komiteteve Olimpike Kombetare te Kosoves dhe Shqiperise per shkembim eksperiencash, trajnimesh te perbashketa per sportiste te talentuar dhe te elites, programe te Edukimit Olimpik, trajnimit te Administratoreve Sportive, trajnereve, etj
Per te konkretizuar kete marreveshje, ne datat 30 Tetor – 1 Nentor 2013, KOKSH me kerkese dhe ne bashkepunim me KOK dhe Drejtorine e sportit te Kosoves, organizon ne qytetin e Prishtines Kurs 3 ditor per Administratoret Sportive me pjesemarres: Anetare te Bordit Ekzekutiv te KOK, perfaqesues dhe stafe teknike te Federatave Sportive, specialiste te drejtorise se sporteve ne MKRS.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0