Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ceremonia e Diplomimit të pjesëmarrësve të “Advanced Sport Managment Courses”

08.05.2014 17:07:24

Ceremonia u organizua në Tiranë me 7 maj 2014 ne ora 18:00 tek Hotel Mondial (pranë zyrave te KOKSH), në të moren pjese edhe përfaqesues nga Kosova e ata ishin drejtor i departamentit të sportit Iber Alaj, presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani dhe menaxheri i sportit pran departamentit te sportit Enver Tahiraj.Ky kurs ishte nje rrugë e gjatë te cilen e ndjeken të gjithë pjesmarrësit dhe me ne fund u ndal qertifkata. 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0