Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosovës i bëri pritje Agim Agushit

19.05.2014 15:30:08

hecjen mbrapa të rekordit të botës të cilen do ta organizoj ne Gjakovë me mbeshtetjen e Komunes së Gjakovës, e cila pritet të bëhet me 31 maj 2014, me rastin e ketij organizimi ftoj edhe përfaqesuesit e KOK që të marrin pjesë. Një tjeter organizim pritet që të behet edhe ne Dubai ku do te performoj Agimi duke u ngjitur ne ndertesen ma te lart atje, po ashtu ftoj përfaqesues të KOK që të jene në këtë organizim, te cilen do ta mbeshtes edhe Presidenti i Dubait, dhe Drejtori i nderteses me te lart ne Dubai... Faliminderoj antaret e KOK, e veqanarisht presidentin Besim Hasani për perkrahje te vazhdueshme.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0