Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komiteti Olimpik i Kosovës vizitohet nga gazetari i revistës prestigjioze insideTheGames

21.05.2014 14:44:04

Gjatë vizitës që bëri Nick Butler në Komitetin Olimpik të Kosovës u takua me Presidentin Besim Hasani dhe u informua për aktivitetet olimpike dhe ndeshjet miqesore që po organizohen duke e përfshir edhe ndeshjen e rashes me Turqin që zhvillohet sot në stadiumin e Mitrovicës, po ashtu u informua edhe me përpejekjet e Komitetit Olimpik të Kosoves për tu antarësuar në Komitetin Olimpik ndërkombetar.
Nick po ashtu u takua edhe me udhëheqesit e Federates së Futbollit të Kosoves dhe me ata të Federates Atletikes së Kosovës që u njoftua më të arriturat dhe sukseset që i kanë arritur deri me tani. 

 

Shkrimin mund ta gjeni në tërësi në këtë link

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0