Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

5 qershori Dita Botërore e mjedisit

05.06.2014 22:26:15

Komiteti Olimpik i Kosovës, Komuna e Prishtines dhe Organizata REC shenojnë Ditën Botërore të mjedisit në Sheshin “Zahir Pajaziti” me aktivitete të ndryshme sportive e kulturore,  ku nga Komuna e Prishtinës dhe Ndërrmarja Publike “Hortikultura” ku mundesua të formohen dhe të mbillen me lule rrathet Olimpik nga femijet e shkollës fillore “Faik Konica” Prishtinë.
 

 Më shumë foto

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0