Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Komisioni për mjekësi sportive dhe për Anti-Doping

12.06.2014 23:31:56

Në ambientet e KOK, me daten 11.06.2014 Nezir Rama, kryetar i Komisionit për mjekësi soprtive dhe për antidoping dhe anëtaret e këtij komisioni, Dr. Ramë Miftari, Enver Tahiraj dhe Besim Hasani diskutuan për aktivitetet që do të zhvillojnë gjatë vitit 2014 në funksion të përhapjës së njohurive për doping dhe luftimin e tij me moton “Zero doping\".
Komisioni vendosi që gjatë këtij viti të organizoj dy seminare ku do të marrin pjesë përfaqesuesit e klubeve dhe federatave sportive dhe anëtaret e tjere që merren me mjekësin sportive.
Poashtu Komisioni vendosi të vizitoj Komisionet e shteteve fqinje dhe të rajonit në funksion të shkembimit të përvojave .
 

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0