Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Perfaqesuesja e Kosovës në Volejboll U 16 (femrat) u prit në KOK

18.06.2014 12:25:09

Me rastin e turneut nderkombetar që mbahet në Jaslo të Polonis nga 20 deri në 22 qershor 2014 ku marrin pjës reprezentacionet e vendeve të rajonit e ftuar ështe edhe perfaqesuesja e Kosovës në Volejboll U 16 (femrat), me këtë rastë u priten nga Presidenti i KOK Besim Hasani, i cili në këtë rast ju uroj sukses dhe po ashtu në shejë respekti u dhuruan fanella për perfaqesueset nga Kosova dhe udhëheqesit e Federates së Volejbollit të Kosovës. Nijsa u ba nga shtepia e sporteve Prishtinë 18.6.2014.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0