Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

KOK viziton Down Syndome Kosova

26.06.2014 15:45:58

Presidenti i KOK z. Besim Hasani me anëtaret e Komisionit të Ditës Olimpike Ndërkombetare vizituan Down Syndrome Kosova qendren në Prishtinë, ku u priten nga Sebahate Beqiri (zv. drejtoresh e Down Syndrome) dhe Agim Surdulli (anëtar i bordit). Më këtë raste z. Besim Hasani shprehu faliminderimet për femijet e prekur nga ky Syndrom të cilet u bënë pjesë dhe vrapuan për Ditën Olimpike Nderkombetare qe u zhvillua në Prishtinë me 23 qershor organizuar nga KOK, po ashtu z. Besim Hasani ndau mirenjohje dhe nga nje shumë simbolike për femijet nga kjo qender që vrapuan atë ditë.

Ne këtë rast u prezantuan disa punime të ketyre femijeve.

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0