Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Ambasadorja e Finlandës Anne Meskanen u prit në zyret e KOK-ut

30.06.2014 12:12:46

Me rastin e Ditës Olimpike Nderkombetare Komiteti Olimpik i Kosovës përveç aktiviteteve tjera kishte planifikuar të ndaje mirenjohje për personalitetet publike të cilet kanë dhënë kontribut të jashtëzakonshem në perhapjen dhe zhvillimin e Lëvizjes Olimpike në Republiken e Kosovës.

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës z. Besim Hasani dhe bordi gjykojn se znj. Anne Meskanen e meriton ti ndahet mirenjohje dhe plaketa nga KOK, e cila u prit sot në zyret e KOK dhe ju dorzua plaketa dhe mirenjohja nga z. Besim Hasani.

U bisedua për thellimin e mardhenieve në mes KOK dhe Ambasades së Finlandes, dhe po ashtu u prezantuan aktivitetet e KOK-ut përkatesisht Ditës Olimpike Nderkombetare që u mbajt me 23 qershor 2014 .

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0