Media sponsor

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Drejtuesit e Federates Gjimnastike të Kosovës vizituan KOK-un

30.06.2014 14:32:02

Drejtuesit e Federatës Gjimnastike të Kosovës President z.Besim Halilaj, dhe Sekretari gjeneral Amir Tahiraga vizituan KOK-un dhe u priten nga Presidenti Besim Hasani, me qe rast njoftuan presidentin për te arriturat e ksaj Federate.

Kjo Federat është e pranuar nga maj i vitit 2014 mirpo deshiron që të antarësohet edhe në UEG, me këtë rastë ju drejtuan Georges Gualzec president i European Union of Gymnastics (UEG) me një leter, kërkese për pranimin e Federates Gjimnastike të Kosovës në European Union og Gymnastics (UEG)

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0