European Youth Olympic Festival

Hapja 23.07.2017 10:00

Pyeong Chang 2018

Hapja 09.02.2017 10:00

Buenos Aires 2018 - Youth Olympic Games

Hapja 10.06.2018 10:00

Tokyo 2020

Hapja 24.7.2020 10:00

Beijing 2022

Hapja 24.02.2022 10:00

Fëmijët e Pavarësisë

DITA OLIMPIKE - FOTOGRAFI NGA VRAPIMI I FEMIJEVE TE PAVARESISE

Ata kane mahnitur publikun, prinderit dhe mesuesit me entuziazmin, dhe dashurine per garen dhe njeri-tjetrin. Ata neser do te jene sportiste te medhenje dhe ne ju kerkuam atyre qe te vazhdojne te vrapojne gjate gjithe jetes.më shumë

previous

1-1 Nga 1

next