Media sponsor

Buenos Aires 2018 - Lojërat Olimpike Verore për të rinj

Hapja 06.10.2018 10:00

Sarajevo 2019 - Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të rinj

Hapja 09.02.2019 20:00

Minsk 2019 - Lojërat Evropiane

Hapja 21.06.2019 20:00

Baku 2019 - Festivali Olimpik Evropian për të rinj

Hapja 20.07.2019 20:00

San Diego 2019 - Lojërat Botërore në rërë

Hapja Tetor 2019

Lozana 2020 - Lojërat Olimpike Dimërore për të rinj

Hapja 10.01.2020 10:00

Tokyo 2020 - Lojërat Olimpike

Hapja 24.7.2020 10:00

Fadil Vokrri

Fadil Vokrri

Pozita: Nënpresident i dytë i Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: 2017 – 2020
Datëlindja: 23.07.1960
E-mail:
Tel: +377 44 400 700

Edukimi
I diplomuar në Fakultetin e Menaxhmentit dhe Biznesit

Sportet e praktikuara
Futboll:

Karriera sportive
KF Llapi (vitet 70-ta)
KF Prishtina (1980 – 1986)
KF Partizani Beograd (1986 – 1989)
FC Nimes Francë (1989 – 1990)
Fenerbahçe Stamboll (1990 – 1992)
Bourges 18 (1992 – 1993)
Montluçon (1993 – 1995)
Shënoi 121 gola
Ishte bartës i flamurit olimpik në Lojërat Olimpike Dimërore “Sarajeva 1984”
Futbollisti i më i mirë i vitit 1987 i shpallur në JugosllaviUdhëheqja në sport
Ish-drejtor i FC Prishtina
President i Federatës së Futbollit të Kosovës (2008 - )

Medaljet e fituara në Lojërat Olimpike

Kosova për herë të parë mori pjesë në Lojërat Olimpike “RIO 2016”. Medaljen e artë e ka fituar xhudistja, Majlinda Kelmendi, në kategorinë deri 52 kilogram.
1
0
0