LOJËRAT OLIMPIKE DIMËRORE PYEONGCHANG 2018

Shteti
Notice: Undefined index: in /home/nockosovo/public_html/resources/views/public/templates/game.php on line 232
Data e Lojërave

Lojërat Olimpike Dimërore PyeongChang 2018 u mbajtën prej 9-25 shkurt 2018 në PyeongChang të Koresë së Jugut. Kosova debutoi në LOD me skitarin Albin Tahiri, që kishte fituar normën Olimpike në pesë disiplina të ndryshme të skijimit alpin. 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: