Muhamet Ramadani

Athletics

Data e Lindjes:11.08.2002
Vendi i Lindjes:Mitrovicë
Discipline:Hedhje e gjylës dhe hedhje e diskut
Kategoria:Hedhje e gjylës 6 kg
Traineri:Shaban Ramadani

KARRIERA

 

"SHPRESA E VITIT 2019" nga KOK

 

LOJËRAT

Pjesëmarrës në Lojërat Olimpike për të Rinj "Buenos Aires 2018"

 

 

MEDALJET

E artë: Kampionati Evropian U-20 "Talinn 2021", disiplina 6 kg, rez: 19.92 m.

E artë: EYOF "Baku 2019". Disiplina 5 kg, rezultati: 19.75m.

E artë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2021", 6kg, rez: 19.02 m.

E artë: Kampionati Ballkanik i sallës U-20 "Stamboll 2021", 6kg, rez: 

E artë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2020", 6 kg. rez: 19.20 m.

E artë: Kampionati Ballkanik U-18 "Stamboll 2019", 5 kg. rez: 19:31 m.

E bronztë: Kampionati Ballkanik U-20 "Stamboll 2019", 6 kg.

 

KLUBET

Trepça, Mitrovica

 

TRAJNER

Shaban Ramadani

Follow us

Video

Federatat