Anëtarët

 

Anëtarët e grupit të punës për integritet në sport në kuadër të KOK-ut 

 

  • Elvira Dushku, sekretare e përgjithshme e Federatës së Basketbollit të Kosovës
  • Gazmend Maxhuni - Nënpresident i Komitetit Olimpik të Kosovës dhe sekretar i përgjithshëm i Federatës së Triatlonit të Kosovë
  • Besire Domaniku - Anëtare e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut
  • Nita Gjikolli - Koordinatore e Anti-Doping në "Biathlon Integrity Unit" dhe Menaxhere e Edukimit në KosAD
  • Blerina Imeri - Zyrtare ligjore në KOK
  • Jeton Rudari - Udhëheqës i Departamentit të Projekteve në KOK
  • Këshilli për Parandalimin e Ngjarjeve dhe Dukurive Negative në Sport

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]