“Balluku & Zhaveli”, auditor i jashtëm i KOK-ut për Ciklin Olimpik 2017 - 2020

E enjte,  31 gusht 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës ka edhe auditorin e jashtëm, i zgjedhur në Asamblenë e fundit zgjedhore të KOK-ut.

Kompania “Balluku & Zhaveli” është zgjedhur për auditor të jashtëm pas hedhjes në votim në Asamblenë e fundit Zgjedhore. Ajo mori të gjitha votat.

Kompania tjetër konkurruese ishte “Audit Group SHPK”, që kishte ofruar çmim më të lartë.

“Balluku & Zhaveli” do të jetë auditor i jashtëm për periudhën 2017 – 2020.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]