“Balluku & Zhaveli”, auditor i jashtëm i KOK-ut për Ciklin Olimpik 2021 - 2024

E enjte,  01 prill 2021

Asambleja e 8-të Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës ka zgjedhur edhe auditorin për Ciklin Olimpik 2021 – 2024.

Auditor u zgjodh kompania "Balluku & Zhavelli", e cila sipas Komisionit për Zgjedhjen e Auditorit të Jashtëm dhe Bordit Ekzekutiv të kaluar, kishte pasur ofertën më të lirë.

Në tenderin e publikuar në uebfaqen e KOK-ut, kishin konkurruar katër kompani.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]