EYOF DIMËROR SARAJEVA 2019

Shteti Bosnja dhe Hercegovina
Data e Lojërave 09 shkurt - 16 shkurt
2019

Ekipi Olimpik i Kosovës u prezantua në Festivalin e 46-të Olimpik Dimëror Evropian për të Rinj (EYOF), që u mbajt prej 9-16 shkurt 2019 në Sarajevë dhe Sarajevën Lindore të Bosnjë e Hercegovinës.
Kosovën e përfaqësuan skitaret Klea Vrella dhe Elba Kokaj, të cilat garuan në disiplinat sllallom dhe sllallom i madh të skijimit alpin.
Për Kosovën ishte pjesëmarrja e dytë pas EYOF-it Dimëror Erzurum 2017.

Lajme nga EYOF DIMËROR SARAJEVA 2019

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]