EYOF VEROR BANKSA BISTRICA 2022

Shteti Slovakia
Data e Lojërave 24 korrik - 30 korrik
2022

Festivali Olimpik Evropian Veror (EYOF) 2022, do të mbahet në Banska Bistrica të Sllovakisë, prej 24-30 korrik të vitit 2022.

EYOF Banksa Bistrica fillimisht ishte paraparë të mbahej prej 24 korrik – 1 gusht 2021, por Komiteti Olimpik Evropian e zhvendosi për në vitin 2022, shkaku i pandemisë Covid 19 dhe shtyrjes së Lojërave Olimpike Tokio 2020 për në vitin 2021.

Në EYOF-in veror, Kosova ka një medalje të artë të fituar në “Baku 2019”, falë atletit Muhamet Ramadani.

Lajme nga EYOF VEROR BANKSA BISTRICA 2022

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]