Anëtarët e Këshillit Mbikëqyrës

E enjte,  31 gusht 2017

Këshilli Mbikëqyrës i Komitetit Olimpik të Kosovës përbëhet nga pesë anëtarë.
Pasi ishin paraqitur vetëm tre kandidatë, në Asamblenë Zgjedhore u propozuan edhe dy të tjerë nga asambleistët, të cilët ishin votuar me aklamacion.

Këshilli Mbikëqyrës përbëhet nga:
1.    Arbër Reçi
2.    Flurim Shala
3.    Teuta Bicaj
4.    Berhanudin Misini
5.    Enis QafleshiNa ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: taulan[email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: