22 trajnerë përfunduan me sukses kursin e tenisit të mbështetur nga KOK-u

E shtunë,  21 shtator 2019

22 trajnerë kanë përfunduar me sukses kursin për trajnerë të tenisit – niveli i parë, i mbajtur për 11 ditë në fushat e tenisit në Pejë.


Ligjërues ishin dy ekspertët ndërkombëtarë të Federatës Botërore të Tenisit (ITF), Ales Filipçiq nga Sllovenia dhe Vanja Ibrahimoviq nga Bosnja e Hercegovina, të cilët mbetën të kënaqur me performancën e treguar nga vijuesit, si në pjesën teorike, ashtu edhe në atë praktike.


“Trajnerët ishin shumë të motivuar. Kemi punuar gjatë tërë kohës. Kushtet ishin shumë të mira për punë. Kandidatët fituan dije dhe ishin aktiv gjatë tërë kohës”, tha ndër të tjera, Filipçiq për RTV Dukagjinin.


Edhe trajnerët Julinda Elezi, Burim Gashi dhe Erion Xharavina u shprehën të kënaqur me njohuritë e reja të fituara nga ekspertët.


Kursi u mbështet nga Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: