Akademia Olimpike e Kosovës mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të EOA-së

E mërkurë,  23 nëntor 2022

Udhëheqësit e Akademisë Olimpike të Kosovës, Fitim Arifi dhe Diellza Kelmendi, morën pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Akademisë Olimpike të Evropës (EOA), që u mbajt në Frankfurt të Gjermanisë.

Ndër temat e ndryshme të diskutuara ishte edhe zgjedhja e presidentit të (EOA), ku edhe për një mandat u konfirmua Manfred Laemmer.

Të pranishmit aprovuan edhe planin strategjik të EOA-së.

Drejtuesit e AOK shfrytëzuan Asamblenë edhe për takime me homologë të Akademive të shteteve tjerë, me të cilët shkëmbyen përvoja të ndryshme të promovimit të vlerave olimpike.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]